Јодна решетка

Јодна решетка – лековитите својства на прости линии Јодната решетка може да ви покаже не помалку од дваесет различни заболувања и секако, како можете да го подобрите вашето здравје – откако ќе ја примените Едно малечко шишенце јодна тинктура ви … Continued

Отров од плава шкорпија – податоци

Ескозул – отров од плава шкорпија  Сведоштво на луѓе што го користеле и комплетни информации каде може да се најде ( со извинување – текстот е оригинална верзија и е на бугарски јазик. Не сакавме да го преведиме за да не  … Continued