Сладок пелин

Сладок пелин   Слаткиот пелин е добро познат хербален лек кој се користи од пред неколку векови во кинеската медицина по своите исклучително лековити својства. Слаткиот пелин е едногодишна зељеста билка, која потекнува од азискиот континент, од традиционалната Кина. Може … Continued