Астрагалус (Astragalus membranaceus)

  Астрагалус Astragalus membranaceus Астрагалусот е растение од семејството на Легуминосе, со многу долга историја како помошник за имунитетот. Неговите корени се од традицоналната јапонска медицина во која што се користи како адаптоген преку 1000 години- што значи – дека … Continued