Додека сте тука, можете да кликнете „Ми се допаѓа“ (Like) на нашата Facebook страна.

Јавете ни се по телефон или испратете SMS порака:

070 570 742
или
075 777 302

Ако страната ја гледате на мобилен телефон, можете да го доприте бројот за да се јавите.

Ако кликнете на компјутер, бројот ќе се спреми за бирање со Skype или Viber доколку имате уплатено Skype/Viber кредити.

Пишете ни порака на Facebook

Напишете ни email

Пополнете ги следните полиња, за да знаеме како да ви одговориме.


Како можеме да ви помогнеме?

Потребен ви е совет или мислење? Можеби имате некаков предлог? Повелете.