Бела мртва коприва (Lamium album)

објавено во: Билки | 0

Дејствува благопријатно при нередовна менструација.

Запира крварења, воспаление на бубрезите, кожата и бронхиите.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Бело прање кај жените, тешко уринирање кај возрасни луѓе, спазми на бронхиите и на мочните патишта, несвестица, чиреви, пролив, кожни осипи и др.

Коментари

коментари