Кисело млеко

8 добри карактеристики  на домашното кисело млеко     Постои еден млечен производ кој сите го познаваме уште од детството и кој е докажано здрав. Станува збор за киселото млеко, пијалок кој се добива со ферментација на млекото. Во млекото се … Continued