Бело поддапче (Teucrium polium)

објавено во: Билки | 0

Одлично при запек, за подобрување на варењето и апетитот, грип, полова слабост, болки во стомакот и цревата, при песок во жолчката.

belo poddapce 2

Коментари

коментари